Forum ID

Sekarang ini 2018-07-23 3:22

Waktu dalam UTC + 7 jam




Postkan topik baru Balas ke topik  [ 1 post ] 
Pengarang Pesan
 Subjek post: Recharge problem
PostDipost: 2018-05-23 12:55 
Offline

Bergabung: 2018-03-07 14:46
Post: 9
HI,

I have a u9200 and i got a big problem whit the recharge rate .
What i get is 0.6-0.8w per hour to my battery's. And after a few hours it stops filling up my battery but stills gets power to stay on. This started a few months ago and i have tried to do my best whit the situation. First i thought it was the battery so i bought a new one and got the same thing. Secondly i thought it was the charger so i bought a universal charger but it still remained the same.So i think the problem is internely and i am asking here for help. What the power statics say in linux mint 11 is Rate 0.6w Voltage. between 11.6 to 12.4v when recharging with original recharger Charge accuracy is around 20%.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://forum.ts.fujitsu.com/forum/view ... hp?t=44595
Cryptocurrency Animation Video

Thank you.


Atas
 Profil  
 
Tampilkan post-post sebelumnya:  Urutkan sesuai  
Postkan topik baru Balas ke topik  [ 1 post ] 

Waktu dalam UTC + 7 jam


Siapa yang online

Pengguna yang berada di forum ini: Tidak ada pengguna yang terdaftar dan 0 tamu


Anda tidak dapat membuat topik baru di forum ini
Anda tidak dapat membalas topik di forum ini
Anda tidak dapat mengubah post anda di forum ini
Anda tidak dapat menghapus post anda di forum ini
Anda tidak dapat mempost lampiran di forum ini

Cari:
Lompat ke:  
cron
POWERED_BY